Post by ogtasersilo on Mar 6, 2022 18:22:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bulbapedia - Wiki for Pokémon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bulbapedia - Wiki for Pokémon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Bulbapedia - Wiki for Pokémon 2022 version ▞▞▞
Není to vlastně aplikace, ale spíše záložka na jejich web.
Family Mysteries 2: Echoes of Tomorrow Sarguzasht whef
Má možnost mít více záložek, má každé téma související s pokémony. I nepatrné momenty, kdy se člověk objeví. Dělá běhání mé chovatelské znalosti příjemnější a jednodušší.
Nemám rád reklamy
Velmi informativní a velmi snadné najít to, co chci
Bylo by to 5 hvězdiček, ale tento podivný systém uživatelského rozhraní působí složitě a rušivě. Malá synopse, kterou poskytuje, je trochu nadbytečná, protože normálně chci vidět další informace o pokémonovi, na kterého se dívám. Jako, jsem naprosto ochoten vrátit se na poslední stránku, na které jsem byl, kdybych potřeboval něco jiného. Každopádně skvělé služby, neuvěřitelně do hloubky, jen trochu drsné na ovládání.
Upgradováno a bylo nutné znovu nainstalovat, aby znovu fungovalo. Děkuji, že jsem upgradoval!
Momentálně dobré, ale mohlo by to být lepší Obsah této aplikace je opravdu prvotřídní a nemám v souvislosti s tím žádné stížnosti, ale raději používám web, protože aplikace neustále žádá o povolení, která by neměla potřebovat, a když je zamítnete úplně se zavře.
Je doslova stejný jako ten, který najdete online. Žádné další změny kvality života. Ušetřete úložný prostor a nestahujte to.
Velmi užitečné pro pokefans reklamy jsou otravné af tho.
Skvělé, velmi užitečné Vždy sem jdu jako první pro kontrolu typu nebo abych viděl, jaké pohyby se mohou určití pokémoni naučit
Někdy se dá zamknout, ale jinak perfektní
Nefunguje vůbec offline. Zkoušel jsem vše od prohlížení stránek až po jejich přidání do seznamů četby. Mysleli byste si, že díky nim bude hlavní prodejní místo aplikace snadno pochopitelné.
Obecně uživatelsky přívětivé a komplexní ve svém pokrytí. Návrh tabulkových dat a obrázků v aplikaci se nezobrazuje správně, první sloupec je v plné šířce a každý následující sloupec je komprimován na minimální povolenou šířku. Informace jsou jinak dobře uspořádány standardním způsobem podobným Wikia. Skvělý zdroj, který stále potřebuje nějaké aktualizace kvality života.
Super aplikace
Zatímco samotná wiki je užitečná, samotná aplikace je k ničemu, pokud jde o ukládání článků ke čtení offline. Osobně bych preferoval použití prohlížeče.
Zaplatil jsem za nákup bez reklamy, abych mohl používat offline funkce, které poskytuje. Neposkytlo mi offline verzi a nyní se ani neotevře. Právě jsem utratil sedm dolarů. EDIT: Právě jsem to stáhl a teď se to znovu otevře. Pak jsem se pokusil znovu zavřít aplikaci a neotevře se.
ŠPATNÝ. Pokaždé, když se dostanete na zadek, objeví se a když se podíváte na pokémona nebo cokoli na něm, zobrazí se další reklama, ale po reklamě vám pokémona neukáže. Takže moje hodnocení je B A D ŠPATNÉ!!!!!!!!
Bulbapedia - Wiki for Pokémon Pramogos vzsj
Tato aplikace se mi opravdu líbí, ale hodně zamrzá a kdykoli se snažím procházet seznam pokédexů, zamrzne, když se v ní snažím procházet. Nebo prostě zamrzne, když je uprostřed načítání, takže ho budete muset neustále zavírat a znovu otevírat asi 10krát nebo více, a i přesto bude stále mrznout. Opět tuto aplikaci naprosto zbožňuji, jen potřebuje přestat tolik mrznout
reklamy se načítají dobře, ale nic jiného se nenačte, ušetříte si bolesti hlavy a použijete google
Není to úplně hrozné množství nepravdivých informací, ale postačí, dokud Serebii nevyrobí vlastní aplikaci.
Příliš neohrabané a používání rozbalovacích nabídek trvá příliš dlouho ve srovnání s pouhým přechodem na web. Používal jsem to jeden den a nemůžu to vydržet. Přál bych si, aby se mi to nesnažili vnucovat, když se snažím používat běžný web.
Opravdu dobré pro sbírání znalostí o Pokémonech. Hodně mi to pomohlo k dokončení mého Pokédexu.
Je to skvělá aplikace se všemi informacemi, které by fanoušek mohl chtít, ale jakmile zaplatíte za členství, přestane zobrazovat jakékoli informace o samotných Pokémonech, ale pokud by se to napravilo, celá věc by byla perfektní
Velmi závadné.
Zkoušel jsem aplikaci používat právě teď a byl spálen docela tvrdě absolutně nepřijatelnými rušivými, hlasitými a otravnými reklamami - jsou časté, jsou hlučné a jste nuceni čekat, až se objeví "x", než budete moci odejít. reklamy a zpět do aplikace, což způsobilo, že jsem pokaždé omylem klikl na reklamu a otevřel okno obchodu/prohlížeče Google Play. To vše bylo v krátkém rozpětí pokusu jednoduše přestřelit tři počáteční Pokémony. Bylo to tak nepříjemné, že jsem aplikaci okamžitě odinstaloval.
Opravdu laggy, mizerný, mizerný a žádné obrázky...málem jsem jim dal peníze.....weby super
Dobrá aplikace, ale reklamy jsou otravné.
Velmi dobrá, plnohodnotná aplikace pro procházení Bulbapedie. Bohužel je to opravdu náročné na reklamy, ale musí to být s tak velkým webem.
Líbí se mi tento nápad, protože sám jsem dobrý hráč pokémonů, ale načítání stránek trvá tak dlouho. skutečná webová stránka se používá mnohem rychleji. Čekal jsem celou minutu, než se stránka načetla, zůstala prázdná.
Buggy. Nelze správně načíst stránky.
Bulbapedia - Wiki for Pokémon 엔터테인먼트 ypl
Pěkný aap, ale obrázky nejsou k dispozici v tomto aap k dispozici pouze souhrn.
Polovina času se stránky odmítají načíst. Nelze vyhledat návody, které jsou na vašem webu. Nelze získat přístup na stránku pomocí příslušné adresy URL nebo názvu článku z webu.
Někdy se vaše seznamy četby v režimu offline neuloží
Offline čtení naposledy bylo na začátku v pořádku, ale...jako minulé časy již není dostupné offline.
Je to přesně to, co má být, ale zdá se, že běží trochu neohrabaněji, než bych očekával ve srovnání s výkonem jiných aplikací, které používám.
Fantastické uživatelské rozhraní, úžasné možnosti prohlížení offline a celkově úplná náhrada za zážitek z počítače (samozřejmě, že nejste editor). Příjemná je také možnost ukládání stránek pro rychlý přístup. Jediný důvod, proč jsem tomu nedal 5 hvězdiček, je ten, že se někdy nenačtou výsledky vyhledávání nebo stránky, i když jsem měl připojení k internetu v pořádku. K vyřešení problému jsem musel vynutit uzavření aplikace nebo vymazat mezipaměť/úložiště.Stále doporučuji každému, kdo potřebuje informace o Pokémonech na cestách.
Z nějakého důvodu aplikace nezobrazuje celou obrazovku. Prosím opravit
Ano, existují reklamy, dokonce i občasné přes celou obrazovku, ale upřímně je to mnohem lepší, než se zabývat mobilním webem, zvláště pokud listujete z emulátoru tam a zpět. Vestavěný prohlížeč je dobrý a záložky jsou užitečné pro sledování EV běžných setkání při tréninku a pro sledování sad učení. Hraji přes svůj starý oblíbený; Byla to zábava používat pokémony, kterým jsem nikdy předtím nevěnoval čas, a najít lepší rovnováhu večírků, než když jsem byl dítě.
pěkná aplikace
Agresivní celoobrazovkové reklamy. Tvrdé ne.
Stačilo to stáhnout a neustále padá.
Dobré, ale musí existovat možnost, ve které můžeme vidět náhodné Pokémony od gn 1 do gn 8
Osobně bych změnil některé uživatelské rozhraní, aby bylo možné snadněji číst, místa nemají mapy, pokud stránku neopustíte; není to jen rozbalovací nabídka a přál bych si, aby měli hezčí typovou tabulku / typovou kalkulačku, ale jinak jsem zaplatil za prémii a nebyl jsem zklamán. Doporučuji
Aplikace často padá.
Miluji to. Pokémoni mohou být občas matoucí, ale tato aplikace věci mnohem usnadňuje.
Používání je o něco obtížnější než prohlížeč v mém telefonu, ale svou práci zvládne