Post by ogtasersilo on Mar 6, 2022 18:43:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evil Nun: Okulda Korku ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evil Nun: Okulda Korku IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogems hack artırmak ▞▞▞
▞▞▞ Evil Nun: Okulda Korku 2022 version ▞▞▞
Arkadaşlar ben bir yıldız verdim çünkü çok korkunç ben bile korktum o yüzden bir yıldız verdim
Bu şimdiye kadarki güzel bir hayalet oyunu. Bu oyunun grafikleri harika 🤩👍. Bu oyunu çok seviyorum. Bu oyunu oynamanızı öneririm. Bu oyunda çok şaşırtıcı modlar var. Tüm maske parçalarını toplarsınız ve diğer çocuklarla birlikte bir maske iki kaçış yaparsınız. Ve sonra oyunu kazanırsın. Bu oyunun kazananıyım. Kötü rahibe ona saldırmaya geldiğinde kendimi çok tehlikeli hissediyorum. Bu yüzden bu oyunu oynamanızı öneririm.
Çok kötü yaa
Bu oyunu her zaman sevdim çünkü grafikleri harika👍👍👍👍 ve kötü rahibe çok korkutucu, Ve muhtemelen korku oyunlarının çoğunu seviyorum... Şimdiye kadarki en iyi oyun BUNU İNDİRİN..
Android için Evil Nun - Ücretsiz indir - Anderbot
Oyun süper mod iyi ki var her şeyi satın aldığımda
Muhteşem bir oyun. Herkes indirmesini tavsiye ediyorum. Zaten güncellemesini hazırlamak için kullanabilirsiniz.
Oyuna bayıldım yani çokkkk ama çokkk güzel bi oyun. Ama kapıdan kaçmak çoookkk dahaa kolay yani. Ama ben oyunu oyunu ile oynuyorum çunki yarışmacılar. Aranizda benim gibisin. modu ile oynayan varsa Bende rahatlarım o zaman. Oyunu kim yüklememişse yüklesin Sizi çok.seviyorum❤❤🇹🇷🇹🇷
Bu şimdiye kadarki en iyi oyun, şikayet yok. Ancak şunu da ekleyelim, ne zaman paint box gibi bir şeyi düşürsek, hiçbir işe yaramamalı, oyunu daha da zorlaştırıyor, ama eğer onu bir masanın üzerinde falan tutarsak, tekrar kullanılabilir. Lütfen Rod ve Madeline hikayesine John Manson'ı da ekleyin,
oyun neşesi iyi ön kapıdan kaçıyorum İLE HİÇ kaçamadım destansı kaçışları devam edemedim ama oyun neşe iyi
En iyi mobil korku oyunları - Kompletnivyprodej
Bu oyunda hiçbir şey yapamıyorum çünkü zorluk ekranında talimatları göstermiyor, jeton sayıları 99999'u gösteriyor ve hiçbir şey alamıyorum veya ertesi güne geçemiyorum. bence arızaları
Bu oyunu seviyorum 4 sonum var 1 ana kapı 2 genç rahibe ile araba 3 balon kaçış ve 4 lağım
5 yıldız aldım çünkü yeni güncelleme ve yeni escaoe biten birçok yer keşfedecek ve bazen kötü rahibenin bir kostümü var ve evcil bir hayvanı var, bir timsah ve birçok yapboz var
Oyunu indirilenlere güzelce (indirmeyin) bakmayın!😱
İyi oyun ama asla işe yaramayan bir alev makinesi silahı almak için paramı harcadım; bazen yapıyor ama çoğu zaman sadece duman veriyor ya da hiç çalışmıyor
okuldakılı lanetli kadın rahibe
O oyunu seviyorum. Henüz Normal, Zor veya Aşırı mod için hazır değilim. Rahibeye patlayıcı kepçe attığınızda patlayacak ve 90 saniye içinde uyanacak. Cetveli mağazadan getirdiyseniz, kaçmak daha kolay olacaktır.
Geliştiriciler, daha ilginç hale getirmek için oyuna çok oyunculu bir mod koymak güzel. Yapacak daha çok işi olan daha büyük okul ve 3. katta bir oda.
Bu oyunu çok seviyorum😍 Bu şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun ama grafikleri çok düşük lütfen değişiklikleri yapın ve grafik seçeneğini artırın
Oynamayın bunu bir çocuk oyunsa piskolajisi bin anasını ***er efedersiniz çok korkun o sesi hiç birkoracakku o da bu kadar çok anlatacak kadar çok şey var ki bb sakın!!!!!!
MERHABA KEPLERILER BENİM BİR SORUN VAR!!!! Bir hata/aksaklık var.Bu yüzden patlayıcı kepçeyi kullandım ve tam yüzüme patladı ama sonra patlamadan öldürüldüğü anda üzerime sıçradı, bu yüzden beni sıkıştırdı ve kelimenin tam anlamıyla hareket edemiyorum lütfen bunu düzeltin LÜTFEN!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yaniiiiiiiiii
Op Epik kaçışın çok güzel olduğu son kaçış
Kim ne derse ve haked desin bu şirketin programından yararlanmıyor. uçaktan çok boş boş boşaltmak için şehirden çok iyi puanını kullanabilirsiniz.
Evil Nun: Horror at School ארקייד bdf
güncellemeden garipleşmiş oyun modu seçildikten sonra kendine bu ne acilen güncellemeyi talep ediyorum
Onu çok seviyorum!! Ama sorun şu ki rahibenin yüzü biraz ürkütücü ayrıca hayalet modunu oynadığımızda çok şey ekliyor!!! Lütfen bunu durdurun, mini oyun odasında bir maske parçası almak istediğimizde lütfen süreyi uzatın! Vazgeçip bir parça maske alana kadar her zaman başarısız olurum, ayrıca labirent meydan okumasının kolaylaştırdığı bir şey daha lütfen labirent meydan okumasında 5 gün boyunca lütfen düzeltin! teşekkürler💕
LAG. Umarım duymuşsundur. Oyun gecikmeden ve ekranı KARŞILAŞMADIĞIM bir yöne göndermeden 2 adım bile yürüyemiyorum. Artı, ne zaman yürüsem, ekran sonunda karakterimi ileri doğru yürümek için donduruyor ve ben bunu durduramıyorum, beni telefonumu yeniden başlatmaya zorluyor, ki bu oyun buna bile izin veriyor. Daha fazla hata düzeltmesine ihtiyacınız var.
Fena değil aslında
Aşırı modda neredeyse epik kaçışı tamamladım ve reklam geliyor ve oyunum tekrar başlıyor Bu şeyden nefret ediyorum 1 değil neredeyse 4 kez. Bu sorunu düzelt
Sadece jeton aldığım her yerde oynamak çok zor, hame'de hiçbir şey benim tarafımdan alınmadı. Her şekilde iyi bir oyun
Oyununuz harika Bu oyunu yaptığınız için çok teşekkürler Keplerian ekibine çok teşekkürler Oyunlarınızı gerçekten çok seviyoruz ve bu güncellemeyi verdiğiniz için bir kez daha teşekkür ederiz Ama bu oyun benden üç yıldız alıyor çünkü alev tabancası ve tuzak kutusu silahları oyunda sadece bir tane ve biz jeton kullanmak yerine reklamı izlemeniz gerekiyor Lütfen bunu değiştirin
Çok kötü çünkü oyunu oynayamıyorum. Oynat düğmesine basmak üzereyken bir eklenti belirmeye devam ediyor. Ve eklenti açıldığında ekranım yeniden başlıyor. ben de bu oyunu oynamayı çok istiyordum
Sakın indirmeyin. İlluminati'nin aklınızın yaktığı boş bir oyun.
bu oyun çok güzel ben çok beğendim eski sürümü kötüydü
Çok az para veriyosunuz rahibe her yere girebiliyor bu çok saçma
Bunun nedeni, kontrolün oldukça kötü olması ve kötü Rahibe'nin sizi bir süre sonra ancak daha az saklanan şeyle kaçmayı zorlaştırarak hareket etmeye çalışırsanız yakalayabilmesidir. Ve eğer mevcutlarsa, saklanmaları çok zaman alır.
Evil Nun: Horror at School Arkadne igre hdyu
Goat Simulator Simulação ntp
Oyunda Momo da var
Bu oyundan memnun değilim.Sıkıcı gibi...birçok kapı kapalı..Ama Grafikler iyi.
Çocuklar devre dışı bırakılan şu oyunu
Her 15 saniyede bir reklamlar, oyun heyecanını kaybetmenize neden olur
oyun bizim dilimizi bozuyor biz kilisdiyan diliz bismilah
Yaw ben bu oyundan nefret etmek için sırf yorum yazmak için bu oyunu neden çünkü şeytan nun (rahibe) yani şeytan nun (rahibe) yüzünden ona tapıyor.
Valla billa gerçekten çok güzel bir korku oyunu yemin ederim oyunu ilkmda o beni çok görmüş ve eyildi veyada korktum bide diyorki ben korkmadım bence gerçekten grannyden daha korkunç bide çok komik bir bölümü ben son gündem beni çok görmüş ve eyildi gerçekmde beni canlı canlı gömüp güya üstüme atıyordu orası çok komikti güle güle öldüm ama bana güzel ve 5 yıldızlık bir korku oyunu bence sizde bu oyunu yükleyin.....
oyun on numara beş yıldız ama sorun şu: tabletimde oynuyorum bir güzel giriyor ama sorun kasması oyun kasıyor bu çok uzucu ((
Ben bu oyunu sevmedim özellikle çok korkanlar için uygun değil
Evil Nun APK: Okuldaki Korku'u indirin [129 MB] (✓ Ücretsiz) - Evil Nun APK - Evil Nun: Okuldaki Korku oyunu - En Son Sürüm. Geliştirici: Keplerians Horror
Rahibe korku oyunu apk
ABDULLAH ANNE BABA OLMAK ZOR DEĞİL ASLINDA ÇOK KONUŞAN KADIN YOKTUR Kİ MELEK GİBİ BİR KADIN İSTER MİSİN SEN BENİM EN KÖTÜ GÜN YOKTUR Kİ MELEK GİBİ BİR KADIN İSTER MİSİN SEN