Post by ogtasersilo on Mar 6, 2022 18:52:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beholder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beholder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty viac primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Beholder 2022 version ▞▞▞
Zatiaľ veľmi zaujímavá hra, odporúčam.
Začal som to hrať na svojom Xboxe a veľmi sa mi to páčilo, ale musel som si to stiahnuť tu. Je to hra, kde musíte byť opatrní, pretože každá akcia môže mať zlé následky.
Neuveriteľná hra. Urobte ďalší obsah.
dos't work prejde cez prvú cutscene, potom spadne a vyhodí ma z aplikácie
Beholder Przygodowe nadv
Absolútne FENOMENÁLNE! Jednoducho najlepšia mobilná hra, akú som hral. Taký čudne príjemný umelecký štýl. Príbeh je brutálne úžasný a temný. Milujem každý kúsok. Kúpil som si druhý a momentálne ho sťahujem!
Takže som len vyskúšal túto hru z absolútnej náhodnej nudy a skončil som pohltený na hodiny týmto dystopickým simulátorom životného štýlu. Samotné prostredie je zaujímavé a hra na tom stavia, takže môžete vykonávať rôzne úlohy s viacerými koncami. Aby ste pridali čerešničku na torte, vďaka hre sa k týmto postavám pripútate a získate ďalšiu vrstvu emócií, ktoré vás vtiahnu hlboko do tejto hry. Hviezdu zadržiavam len preto, že som ešte nevidel koniec, ale Beholder stál za tie peniaze
Beholder ጀብዱ iuf
Skvelá hra zatiaľ
VRÁTIŤ!!
Hra, ktorá vás pohltí. "Aký by si bol človek?" Radšej by som povedal: aký typ človeka budete?" Hrajte už dlhé mesiace a očakávam nejaký upgrade, napríklad schopnosť prehľadávať nábytok a skriňu so skutočným pohľadom alebo si ho priblížiť. Aj ďalšie postavy. Skutočná šanca udržať nažive 2 deti a rodinu? Čo sa skrýva pod strechou? Hra je takmer dokonalá, až na to, že musíte nalepiť príliš veľa obrázkov na obrazovku, aby ste vedeli, čo postavy hovoria. Trochu plytvanie, nie? Ďakujem vám však, pretože ste odohrali veľmi dobrú hru
Celková hra je dobrá, ale je príliš krátka na to, aby bola za takú cenu. Nehovoriac o tom, že má malú až žiadnu hodnotu opakovania, keďže sú tam takmer tri konce a na konci sa objaví chyba, ktorá vám ukáže každý z nich. Prial by som si, aby som mohol dostať náhradu, ale nie s týmito pravidlami Google Play!
Výborne
Skvelá hra. Celkom zaujímavé. Len si prajem, aby to fungovalo oveľa hladšie na všetkých zariadeniach. Na mojom HTC Desire 530 to trochu zaostáva. Čo môže byť frustrujúce. Ale stále je to veľmi dobrá hra. Hral som bezplatnú verziu a potom som si kúpil plnú verziu, ale teraz aplikácia spadne vždy, keď Anna zomrie?
Beholder הרפתקאות fod
Buggy hra s osamelým príbehom Google mi odmietol vrátiť peniaze
bruh
Neviem, čo povedať, že to nebolo povedané. Takmer všetko na tomto je skvelé. Rozvetvená dejová línia. Špionáž vašich nájomníkov. To...všetko. proste veľkolepá hra. Len vaše odpovede na komentáre si zaslúžia 5 štartov.
Modlím sa, aby ste to aktualizovali & rozsah príbehu.
Beholder Adventure jfe
platená verzia nebude fungovať. vymazali vyrovnávaciu pamäť aplikácie a údaje. odinštalovaný a preinštalovaný. lg stylo 4
Hancur.io - Main io seronok Arked oip
Zábavná, zaujímavá politická hra. Oplatí sa kúpiť!
Jedna z najlepších hier na svete
Ak ste v práci nemali dosť práce a hľadáte viac - táto hra je pre vás! Je to práca a k tomu deprimujúca. Atmosféra je však nespochybniteľná. Dobrá hra. ODPORÚČAŤ.
Ťažké, ale cvičné.
chyby. dvere sa nezatvoria. neustále havaroval.
Táto hra je tou najlepšou, čo sa dá urobiť
Beholder 冒險 uad
Milujem ten príbeh
Hral som, pokiaľ to bezplatná verzia umožňovala. Páčilo sa mi to a dostal som platenú verziu. Je to určite pohlcujúce, zaujímavé charakteristiky atď. Mojou hlavnou výhradou však je, že sa nezdá, že by to bolo opravené pre všetky platformy, aspoň zatiaľ nie. Hrám to na galaxy pro note 3gb Ram, ktorý zvládne väčšinu vecí v obchode Playstore, ale táto hra v určitom bode neustále padá. Najprv obrazovka chvíľu zle bliká a potom sa zrúti.Opätovné načítanie je nočnou morou, pretože nedochádza k správnemu načítaniu uložených hier – musím hru zavrieť a znova spustiť, aby som načítal predchádzajúci uložený súbor. Netreba dodávať, že po takom množstve z toho opadne zábava. Bolo by to 5 hviezdičiek, ale tento problém, tak prosím opravte, ak môžete. Hra je veľmi dobrá, ale jedna vec, ktorá ma naozaj trápi, je skutočnosť, že neexistuje tlačidlo na uloženie, čo je neuveriteľne rozhorčené. Hra sa po dokončení každej úlohy ukladá, ale to nie je to najlepšie, pretože som na jednom queste, ktorý chvíľu trvá, kým sa dokončí, a nemám čas si sadnúť a dokončiť ho jedným ťahom. Navrchu je tlačidlo na uloženie postupu do cliud, ale už nefunguje. Používam ho a teraz, keď ho používam, nevytvorí nový súbor a namiesto toho mám niekoľko starých, ktoré nemôžem odstrániť. Stačí pridať tlačidlo na uloženie, je to jednoduchá úloha...
Очень похоже на оккупированное фашистами СНГ.
Hra je prerušená. Nebude reagovať na žiadne výbery. Nedá sa ani spustiť hra.
Zaseknem sa v časti, kde musím doktorovi zohnať priateľku. Obrazovka sa zastaví, ale hudba bude stále hrať a tlačidlá budú stále fungovať
Táto hra je tak trochu podobná ako v knihe vy ste hrdina. Navrhujú sa vám 2 možnosti, či budete nasledovať rozkazy alebo nie, chrániť svoju rodinu alebo nie, atď... Každá voľba má dôsledky a zriedka sú pozitívne a príliš často negatívne, ak presne neplníte príkazy štátu. Niekedy sa dôsledky týchto volieb stanú v hre veľmi ďaleko a prehráte hru bez toho, aby ste to mohli skúsiť znova. Horšie je, že zakaždým, keď prehráte, musíte všetko prejsť znova, v rovnakom poradí, rovnakými úlohami atď... nuda
Práve som začal..ale..nehrám hry, ale táto hra sa mi veľmi páči
Hra mi zamrzla telefón a sotva som ju mohol hrať. Chcete vrátenie peňazí.
úžasná hra!
Zatiaľ celkom dobré.
Hra je perfektná, ale prosím, urobte si možnosť znížiť grafiku na minimum 2D 3x3 pixely alebo niečo také! Na Wileyfox Swift je to 5 snímok za sekundu, dokonca ani GLtools nedokážu rozdiel!!! Ale "táto moja vojna" bola v poriadku. Prosím, pomôžte.